Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin Kırşehir Şubesi’nin açılışı bugün gerçekleştirildi.
Bugün sabah saatlerinde şehrimize gelen MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan Kırşehir Valiliği’ni, Kırşehir Belediyesi’ni, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı, Ahi Evran Külliyesi’ni ve bazı MÜSİAD üyelerini ziyaret ettikten sonra, Ahi Evran Üniversitesi’nde seracılık faaliyetleri hakkında bilgiler aldı ve Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde inceleme ziyaretlerinde bulundu. 
Medrese Mahallesi, 57. Sokak, İ. Eroğlu Plaza’daki MÜSİAD Kırşehir Şubesi’nin açılışına AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, Belediye Başkanı Yardımcısı Asaf Kayaoğlu, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, bazı daire müdürleri, oda ve dernek başkanları ile MÜSİAD üyeleri katıldı.
MÜSİAD Kırşehir Şubesi Başkanı Ömer Ali Öz’ün açılış sunumuyla başlayan törende konuşan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Kırşehir’e yapacakları hizmetler hakkında bilgiler verdi. Geçtiğimiz ay Kırşehir’e gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi’nin genişletilmesi ve ek bir sanayi sitesi yapılması için söz verdiğini ve yetkililere gerekli talimatları verdiğini belirten Milletvekili Kendirli, tarım ve hayvancılık konusunda da önemli projeler hazırladıklarını ve bunların önümüzdeki süreçte hayata geçirileceğini ifade etti.
Son olarak konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve Kırşehir Şubesi’nin üyelerine ve Kırşehir’e hayırlı hizmetler vereceğine inandığını söyledi.
Genel Başkan Kaan son günlerde ülkemizin pek çok bölgesinde görülen orman yangınlarından duyduğu üzüntüyü dile getirirken, MÜSİAD olarak yangın bölgesine her türlü destek ve katkıyı sunduklarını sözlerine ekledi. 
Konuşmaların ardından MÜSİAD Kırşehir Şubesi’nin açılışı kurdelesi dualar eşliğinde yapıldı. 
Açılış sonrasında MÜSİAD’ın düzenlediği yemekli gala toplantısı Grand Hotel Terme’de gerçekleştirildi.  (HABER: BEYHAN BALLI)