TOBB MEYBEM iş birliği ile Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleşecek olan “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 Sınavı için 26 Temmuz 2022 Tarihi (Salı) mesai bitimine kadar başvurular alınacak.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, sınav ücretleri AB hibe desteği ile geri ödenecek olup, sınava girecek olan adaylar önce sınav harçlarını yatıracak ve başarılı olanların ücretlerinin tamamı MYK tarafından banka hesaplarına iade edilecek. Başarılı olan adaylar 2022 yılı için sadece belge ücreti olan 250 TL belge ücretini karşılayacaklar. Sınava girmek isteyen adaylar, doğrudan hibe programından 1 kez faydalanabilecek, adayların ödedikleri sınav ücreti ile 3 kez sınava girme hakkı bulunuyor.

Sınav başvuru için gerekli evraklar ise şöyle:

Başvuru Formu ile birlikte nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet fotoğraf, ıslak İmzalı Başvuru Formu, AB Hibe Formu, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf (2 adet) ve ödeme dekontu Ticaret ve Sanayi Odasına teslim edilecek.

Diploma fotokopisi (en az lise) seviye 5 adayları için sınav Ücreti 1100– TL KDV dahil. Sınav Ücretinin Yatırıldığına Dair Banka Dekontu (Sınav ücretlerinin yatırılacağı banka hesap numarası İş Bankası Akay Şubesi, Hesap Adı: TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş., IBAN:TR49 0006 4000 0014 2011 1806 84 nolu” hesaba yatırılması ve dekontların Ticaret ve Sanayi Odasına iletilmesi gerekiyor.  (HABER MERKEZİ)