Kırşehir Saatçiler ve Sarraflar Esnaf Odası’nda Mustafa Çakır kaybetti…

Mehmet Emin Lenger kazandı

Kırşehir Saatçiler, Sarraflar, Halıcılar ve Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanlığı Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Mehmet Emin Lenger ve mevcut başkan Mustafa Çakır’ın liste sunduğu genel kurulda Mehmet Emin Lenger oda başkanlığına seçildi.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve divan kurulu başkanlığını Kırşehir ESOB Başkanı Bahamettin Öztürk’ün yaptığı Genel Kurul toplantısına esnaf odası başkanları ve üyeler katılım sağladı. Mehmet Emin Lenger ve mevcut başkan Mustafa Çakır’ın liste sunduğu ve 279 üyesi bulunan seçimde 141’e 97 oy çoğunluğu ile Mehmet Emin Lenger oda başkanlığına seçildi.

Mehmet Emin Lenger’in başkanlığındaki Saatçiler, Sarraflar, Halıcılar ve Fotoğrafçılar Esnaf Odası’nın yeni yönetim kurulu ise isimlerden oluştu:

Harun Şahbaz, Levent Demirci, Mustafa Oruç, İsmail Güneş, Ramazan Akçakaya, Emine Temer.

Melih Sulu, Gökhan Kıraç, Sıddık Tad, Serkan Erel, Seran Mamak, Hatice Çavuşoğlu, Yurdagül Berktaş da Yönetim Kurulu Yedek Üyesi oldular.

Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine Hamit Yıldız, Necmi Yılmaz, Mehmet Ali Ballı seçilirken, Onur Necat Fidan, Esra Büyükturan, Özlem İlhan da Denetim Kurulu Yedek Üyesi oldular. (HABER MERKEZİ)