Kırşehir Madeni İşler Esnaf Odası Başkanlığı Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Abdurrahman Şahinoğlu ve Bekir Çelik’in liste sunduğu genel kurulda Başkan Abdurrahman Şahinoğlu güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Kılıçözü Sanayi Sitesi Mesleki Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve divan kurulu başkanlığını Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk’ün yaptığı Madeni İşler Esnaf Odası Genel Kurul toplantısına esnaf odası başkanları ve üyeler katılım sağladı.

725 üyesi bulunan seçimde 393’e 268 oy çoğunluğuyla mevcut başkan Abdurrahman Şahinoğlu yeniden seçilerek güven tazeledi.

Abdurrahman Şahinoğlu’nun başkanlığındaki Madeni İşler Esnaf Odası’nın yeni yönetim kurulu ise şu şekilde:

Yönetim Kurulu Asil Üye: Deniz Balcı, Musa Yüksel, Turgut Yiğit, Hacı Musa Aymelek, Ali Gürbüz Köksal, Ramazan Doğan

Yönetim Kurulu Yedek Üye: Hakan Gülhatun, Murat İceri, Erhan Mert, Turul Kaya, Mehmet Saçak, Mehmet Fatih Yıldırım

Denetim Kurulu Asil Üye: Fatih Kayapınar, Engin Erol, Bektaş Arslan

Denetim Kurulu Yedek Üye: Ayla Durmuş, Orhan Demir, Selahattin Armağan

Kongrenin ardından gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e bir açıklama yapan Başkan Abdurrahman Şahinoğlu, “İlk seçildiğimden bu yana tüm sanayi sitesi esnafımızın yanında oldum ve her türlü sorunlarını çözümlemek için gayret sarf ettim. Sanayi esnafımızın yaşadığı işyeri sıkıntısının çözümlenmesi için geçtiğimiz ay Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımıza giderek Bakan Yardımcılarıyla görüşmeler yaptık ve inşallah önümüzdeki günlerde müjdeli haberi üyelerimizle paylaşacağız. Şimdi değerli üyelerim şahsıma ve yönetimime bir kez daha yetki ve sorumluluk verdi. Onların desteği ve teveccühü ikinci kez seçildiğim bu görevimde verdiğim bütün vaatlerimi yerine getireceğimden hiçbir üyemin kuşkusu olmasın. Oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah ikinci dönemimizde daha güzel hizmet vereceğiz. Genel kurulumuza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.  (HABER: BEYHAN BALLI)