Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan Kırşehir Madeni İşler Esnaf Odası’nın genel kurulunda güven tazeleyerek yeniden Başkan seçilen Abdurrahman Şahinoğlu, Kırşehir İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı.  

Mevcut Başkan Abdurrahman Şahinoğlu ve Bekir Çelik’in liste sunduğu genel kurulda Başkan Abdurrahman Şahinoğlu güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Kılıçözü Sanayi Sitesi Mesleki Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve divan kurulu başkanlığını Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk’ün yaptığı Madeni İşler Esnaf Odası Genel Kurul toplantısına 725 üye katılarak oy kullandı.

Seçimde 393 oyla Abdurrahman Şahinoğlu yeniden başkan seçilirken, Bekir Çelik 268 oy aldı.  Abdurrahman Şahinoğlu’nun başkanlığındaki Madeni İşler Esnaf Odası’nın yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşmuştu:

Yönetim Kurulu Asil Üye: Deniz Balcı, Musa Yüksel, Turgut Yiğit, Hacı Musa Aymelek, Ali Gürbüz Köksal, Ramazan Doğan

Yönetim Kurulu Yedek Üye: Hakan Gülhatun, Murat İceri, Erhan Mert, Turul Kaya, Mehmet Saçak, Mehmet Fatih Yıldırım

Denetim Kurulu Asil Üye: Fatih Kayapınar, Engin Erol, Bektaş Arslan

Denetim Kurulu Yedek Üye: Ayla Durmuş, Orhan Demir, Selahattin Armağan

Başkan Abdurrahman Şahinoğlu, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, “Değerli üyelerim şahsıma ve yönetimime bir kez daha yetki ve sorumluluk verdi. Onların desteği ve teveccühü ikinci kez seçildiğim bu görevimde verdiğim bütün vaatlerimi yerine getireceğimden hiçbir üyemin kuşkusu olmasın. Genel kurulumuza katılan herkese teşekkür ediyorum. Mazbatamızı aldık bizleri bu göreve yeniden layık gören tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte omuzumuza yüklenen bu görevi ustalık devresinde daha iyi hizmet etmek için tüm yönetimim ile hazırız. İnşallah Hizmetlerimiz tüm esnaflarımız için kaldığımız yerden devam edecektir. Oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah ikinci dönemimizde daha güzel hizmet vereceğiz.” (HABER: BEYHAN BALLI)