Kırşehir Lokantacılar, Kasaplar ve Pastacılar Esnaf Odası, 2022 yılı Olağan Genel Kurulunun ardından ilk Yönetim Kurulu toplantısını Oda Başkanı Hasan Ünlü yönetiminde gerçekleştirdi.

Toplantıda alınan kararla Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevine Adem Yılmaz, Denetim Kurulu Başkanlığına Ferhat Yıldırım seçildi.

Mesleki Eğitim Danışmanlığı Birimi görevine oda başkanı Hasan Ünlü, Mustafa Öztürk ve Murat İç getirilirken İş Yeri Denetleme ve Danışmanlık Grubuna Adem Yılmaz, Musa Köroğlu ve Emre Altuner seçildi.

Yönetim Kurulu toplantısının ardından bir açıklama yapan Başkan Hasan Ünlü, “2022 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına katılan, katılamayan, destek veren, vermeyen odamıza kayıtlı tüm üyelerimize teşekkür ederim. Bundan sonra, hizmet zamanı… Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” dedi.

Ayrıca Ünlü, Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Kurulunda birlik başkanı Bahamettin Öztürk’ün ekip olarak yanında yer alacaklarını ifade etti. (HABER MERKEZİ)