Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Eylül Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. 
2020 Eylül Ayı mizanı ve gelir-gider bütçesinin görüşülmesi,2020 Eylül Ayı Faaliyetleri, Basında Biz, Eylül Ayı Faaliyet Raporu, Hesap Hareketleri Analizi, gündemiyle Meclis Başkanı Mehmet Aydın başkanlığında, Telekonferans yöntemi ile gerçekleştirildi. Toplantı, Meclis Başkanı Mehmet Aydın’ın açılış konuşmasıyla başladı.
Başkan Aydın, açılış konuşmasında şunları kaydetti: 
“Bildiğiniz üzere; Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid -19 salgını ve artan vakalar nedeniyle basın açıklaması yaptı. Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz ve Genel Sekreterimiz Pınar Demir, Ahilik Haftası Etkinlikleri kapsamında yapılan toplantıya katıldı. Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid -19 salgını ve artan vakalar nedeniyle ilimizde yapılan maske, hijyen ve sosyal mesafe denetimine katıldı.
“Odamız ve Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Zoom üzerinden online istişare toplantısı gerçekleştirdi. Covid -19 salgını ve artan vakalar nedeniyle, Ticaret ve Sanayi Odası olarak HES Kodu Takibi uygulamasına geçilmiştir. Halk Bankası Ahi Evran Şubesi Müdürü Dilek Topel, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz’a ziyarette bulundu. Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz tarafından AHİLİK Haftası Etkinlikleri kapsamında kutlama mesajı yayımladı. Odamız tarafından emlakçılık sektöründe faaliyet gösteren tüccar ve esnaflarımıza, Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Sınavı düzenlendi.
“AHİLİK Haftası etkinlikleri kapsamında ilimize ziyarete gelen TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz’ı ziyaret etti. AHİLİK Haftası etkinlikleri kapsamında Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz Esnaf Futbol Turnuvasına katıldı. Finansbank Şube Müdürü Hakan Ağaç, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz’a ziyarette bulundu. Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz, Neşet Ertaş’ı Anma Etkinlikleri kapsamında düzenlenen programlara katıldı.
24 Eylül’de odamızda Akreditasyon Geliştirme ziyareti gerçekleştirildi. Eylül ayında 13 yeni üye kaydı yapılmış, 3 üyemizde kaydını sildirmiştir.” HABER MERKEZİ)