Koranavirüsle mücadelede berber ve kuaförler ile kıraathane ve fırıncı üyelere katkı sağlayan kurum ve şahıslara Kırşehir Berberler ve Kuaförler Odası ile Kahveciler ve Fırıncılar Odasından şükran plaketi verildi.
Ülkemizle birlikte tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs ile mücadelede Kırşehir Berberler ve Kuaförler Odası üyelerine bu süreçte maddi ve manevi destekte bulunan kurum ve şahıslara Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Oğuz Maraş ile Kahveciler ve Fırıncılar Odası Başkanı Davut Kaya tarafından şükran plaketi verildi.
Korana Virüsle mücadele esnasında birçok üyemiz işyerlerini açamadı ve maddi manevi zarara uğradı ve süreçte katkıda bulunan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, Kızılay Şube Başkanı Yunus Fikret Yavuz ve Kırşehir Umut Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Uğurlu’yu makamlarında ziyaret ederek şükran plaketleri Oda Başkanı Oğuz Maraş ile Kahveciler ve Fırıncılar Odası Başkanı Davut Kaya tarafından takdim edildi.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da oda başkanlarının ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, “Geçirmiş olduğumuz zor günlerde dayanışma ruhu ile destek olmaya çalıştığımız kahvehaneci ve berber esnafımızın oda başkanları Davut Kaya ve Oğuz Maraş’a teşekkür ediyorum. Kırşehir Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanında olacağız. İnşallah hep birlikte bu virüsü bertaraf eder, yine eskisi gibi sağlıklı ve mutlu günlerimizi yaşamaya döneriz” dedi.
Başkan Ekicioğlu, koronavirüs salgınına karşı bütün Kırşehir halkının alınan kararlara