Ankara Keçiören'de ikamet eden, yaşadığı sağlık sorunundan dolayı süresiz yüzde 50 engelli raporuna sahip olup yaşıtlarına göre zeka gerilemesi bulunan Kırşehir Kaman'lı Emre Aktaş çalışmak istiyor.
Zor şartlarda lise öğrenimini tamamlayan, Engelli KPSS sınavına girerek  68 puan alan Emre Aktaş Dünya Kırşehirliler Dernek Başkanı Ünal Kaya'ya bir video çekip göndererek kendisinden destek istedi.
Dünya Kırşehirliler Dernek Başkanı Ünal Kaya, “Emre kardeşim Televizyon programlarımızdan ve sosyal medya çalışmalarımızdan bizleri takip ettiğini göndermiş olduğu bu video vasıtasıyla öğrenmiş oldum. Kendisi ve babası ile telefon görüşmem neticesinde, devlet kurumlarımızın engelli kadrosundan Emre kardeşimizin işe alınmasını istiyorum. Engelli kardeşlerimizin heyecanına ortak olalım. Emre'nin heyecanına ortak olup destek olalım. Özellikle Keçiören Belediye Başkanımız Sayın Turgut Altınok'a buradan rica ediyorum Sayın Başkanım Emre Aktaş'ı Belediye bünyesinde işe almanızı, gerekirse Engelliler biriminizde değerlendirmenizi ve yılların hasretini sona erdirmenizi sizlerden rica ediyor saygılar sunuyorum” dedi.
Emre Aktaş çekmiş olduğu videoda, “Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan, Aile Bakanım, Keçiören Belediye Başkanım beni işe alın ben Engelli bir vatandaşım engellilere engel çıkarmasınlar kimse bana yardımcı olmuyor elimde tutun diyerek sesini duyurmak adına Dünya Kırşehirliler Dernek Başkanım Ünal Kaya sesimi duyur bu videoyu sana gönderiyorum” diyerek yardım istedi.
Devlet büyüklerinin bu denli hassas konularda engelli kardeşlerimize sahip çıkarak devletimizin sıcaklığını, babacanlığını ve şefkatini hissetmek istiyoruz. (HABER MERKEZİ)