Kırşehir’e Köfteci Yusuf ve Cevzaneyi kazandıran Milletvekili Hacı Turan:

“Kırşehir’in ekonomisine önemli katkılarda bulunacağız”

Kırşehir eski Milletvekili ve halen AK Parti Ankara Milletvekili olarak TBMM’de görev yapan Hacı Turan, şehrimizdeki faaliyetini sürdüren benzinliğinin yanına büyük bir yatırım yaparak Kırşehir ekonomisine önemli bir katkıda bulundu.
Ankara- Kayseri Karayolu üzerindeki Turan Petrol'ün yanına büyük bir yatırım yaparak Ķöfteci Yusuf ve Cevzane’yi kazandıran AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Pazartesi günü açılışını yaparak il yöneticilerine tesisleri gezdirdi. Açılışa Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ve Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu başta olmak üzere diğer il yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, oda ve dernek başkanları ile siyasi partilerin başkan ve yöneticileri katıldı.
Dün de ilimizdeki yazılı ve görsel basın mensuplarıyla bir araya gelerek tesislerini gezdiren Milletvekili Hacı Turan, ülkemizde yaşanan koronivirüs nedeniyle geniş katılımlı bir açılış yapamadıklarını ifade etti.
Kırşehir halkının yıllardır beklediği bazı hizmetleri TURANLAR PLAZA’daki CEVZANE Kuruyemiş, Köfteci Yusuf ile Avangart Oto Yıkama’dan alacaklarını belirten Hacı Turan, hedeflerinin en kaliteli hizmetleri en uygun fiyata sunmak olduğunu söyledi.
Kırşehir’de üretilen pekmez, köftür ve Kaman Cevizi gibi yöresel ürünleri de burada satışa sunarak hem Kırşehir’in tanıtımına, hem de ekonomisine büyük katkı sunmayı istediklerini belirten Hacı Turan, “Kırşehir olarak Ankara-Kayseri Karayolu’nun imkânlarından en az yararlanan illerden biriyiz. Yıllardır neden biz bu yoldan gereği gibi yararlanıp istihdama ve üretime katkı sunamıyoruz diye kafa yordum. Afyon, Aksaray, Kırıkkale gibi iller, şehir geçişlerinde büyük imkanda yararlanıyor ve İllerinin gelişip kalkınmasına, istihdamına önemli katkılar sağlıyor. Biz de bu amaçla yola çıktık ve kaliteli ürünleriyle Köfteci Yusuf’u Kırşehir’e kazandırdık. Burada şimdilik 30 kişi istihdam ediliyor, hedef pandeminin ortadan kalkmasıyla bu sayıyı 70’lere, 80’lere yükseltmek. Ayrıca Köfteci Yusuf’un tüketeceği etlerin Kırşehir’den temin edilmesi için girişimlerimiz devam ediyor. İnşallah bunu da başarırsak tarım ve hayvancılığın gelişmesini de katkıda bulunmuş olacağız. Burada kendi marka değeri olmasının hedeflediğimiz Cezvanede de Kırşehir ve yöresinde üretilen pekmez, köftür ve kaman Cevizi gibi ürünleri satışa sunacağız. Ayrıca oto yıkamayla birlikte çalışanların sayısı en kısa sürede 100’e, hatta işyerimizin hemen üstünde düğün salonu olarak düşündüğümüz outlet türü mağazalara verebileceğimiz alanları da hizmete açarsak istidam edilecek sayısı 150-200’leri bulacaktır” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)