TSO Başkan adayı Ahmet Sarı:

“Kırşehir’i her alanda

ileriye taşımak istiyoruz”

Geçtiğimiz günlerde Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Ahmet Sarı, Kırşehir’in sorunlarını çok iyi bildiklerini ve bu sorunları çözmek için yola çıktıklarını söyledi.

Ahmet Sarı, Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kasım ayında yapılması planlanan oda seçimleri için birlikte yola çıktıkları ekip arkadaşları Mustafa Bulut, Yıldırım Aslan, Kenan Yanık, Murat Canbolat, Mustafa Sağlam ve Soner Bahadır’la birlikte dün gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret ettiler.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Salih Güner’e neden Ticaret ve Sanayi Odası’nda başkanlığa talip olduklarının gerekçelerini anlatan Ahmet Sarı, “Kırşehir’i her alanda ileriye taşımak için yola çıktıklarını, üyelerin desteği ile bu göreve seçilmesi halinde hayata geçirmek istediği pek çok proje bulunduğunu ifade etti.

Hem yönetiminde, hem de Meclis Üyeliğinde görev yapmaktan onur duyduğu Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nın önemine dikkat çeken Ahmet Sarı, “Ben ve ekip arkadaşlarım üyelerimizin ısrarı ile bu yola çıktık. Biz de Kırşehir Ticaret Odası’nın hizmet bayrağını daha ileri taşımakta kararlıyız. Malumunuz eğer bir değişiklik olmazsa Kasım ayında bir seçimi var. Biz 9 ay önceden bu yola çıkıyoruz. Bütün üyelerimizi ziyaret ederek onların görüş ve düşüncelerini alacağız ve buna göre bir yol haritası belirleyeceğiz. İnşallah biz göreve seçildiğimizde hiçbir siyasi parti farkı gözetmeksizin iktidarıyla, muhalefetiyle bir araya geleceğiz. Kırşehirimizin bütün sorunlarını çözeceğiz ve Kırşehir’e yeni yatırımların yapılmasına öncülük edip, destek vereceğiz” dedi.  (HABER: BEYHAN BALLI)