Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirdi ve odayı ziyarete gelenlerden HES kodu talep HES (Hayat Eve Sığar) Kodu talep edilmesini kararlaştırdı.
Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda Ağustos ayı içerisinde üyelerimize 185 belge veriliği, 248 üyenin de Ağustos ayı içerisinde Kırşehir TSO’dan hizmet aldığı ifade edildi.
Akreditasyon Sistemi kapsamında üyelerinin ekonomik durumuna ilişkin tespit anketi yapıldığı ve 179 ankette çıkan sonuçlara göre lobicilik çalışmaları yapılacağına dikkat çekildi.
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Covid-19 yayılımın önlemek, çalışanların sağlığını korumak ve riskli kişileri kontrol edebilmek amacıyla hizmet binamıza gelen ziyaretçilerimize 09/09/2020 tarihi itibariyle HES Kodu takibi uygulaması yapılacağından gelen ziyaretçilerden HES Kodu talep edilmesini kararlaştırdı.
Bu kapsamda; HES Kodu takibine geçilmesine, Covid-19 yayılımın önlemek, çalışanların sağlığını korumak ve riskli kişileri kontrol edebilmek amacıyla üyelere tavsiye edildi.
Bu arada Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 33. Ahilik Haftası Kutlamalarında, Kırşehir İndirimli Alışveriş Günleri düzenlenecek. (NECLA BAĞCI)