Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Haziran Ayı Meclis Toplantısı yapıldı.
KTSO 2020 yılı Mayıs Ayı mizanı ve gelir-gider bütçesinin görüşülmesi, faaliyetleri, basında biz, Haziran ayı faaliyet raporu, cam fire zayiat oranı, 2020 yılı ilk altı aylık değerlendirme ve fasıllar arası aktarım gündemiyle Meclis Başkanı Mehmet Aydın başkanlığında, Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Toplantı, Meclis Başkanı Mehmet Aydın’ın açılış konuşmasıyla başladı. Oda Muamelat Yönetmeliğinin; İstatiksel düzenlenmesi, fire, zayiat ve randıman oranları Meslek Kararlarına istinaden 02/07/2020 tarihli ve 28 Karar No’lu Meslek Komitesi ve Yönetim Kurulumuzun 07/07/2020 tarih ve 119 No’lu kararlarında görüşülerek, Düz ve Isı camın nakliyeden, imalata ve inşaatlara montajına kadar fire ve zayiat oranları kabul edildi.
2020 yılının ilk 6 aylık değerlendirmesi Meclis Üyelerine sunularak, ekteki şekliyle bilgilendirildi.
01/06/2020 tarihinde Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, esnaflara birlikte Ahi duası programına katılırken, odada KVKK Bilgilendirme Toplantısı, Eğitim Gelişim Platformu Kırşehir TSO Akademi" Projemiz Kapsamında AHİKA tarafından izleme ziyareti gerçekleştirildi.
Başkan Mustafa Yılmaz Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima ile Kırıkkale TSO'ya ziyaret bulundu.
Kırşehir TSO’nun Haziran ayı faaliyetleri şöyle:
Haziran ayında 19 yeni üye kaydı yapılırken, askıda olan 4 üye geçmiş dönem aidatlarının ödemesini gerçekleştirerek faal duruma geçti, 5 üye de kaydını sildirdi.
Kırşehir TSO’nun 10.07.2020. tarihi itibari ile toplam faal üye sayısı 1853 oldu. (HABER: BEYHAN BALLI)