Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası haftalık olağan Yönetim Kurulu toplantısı, Başkan Mustafa Yılmaz başkanlığında gerçekleşti.
Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda odanın faaliyetleri hakkında üyeleri bilgiler aktarıldı. 10 Kasım-17 Kasım tarihleri arasında 6 tane yeni üye kaydı yapılırken, aynı dönemde 2 üye kaydını sildirdi.
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası projeleri kapsamında; Aksaray TSO tarafından hazırlanan ve Kırşehir TSO’nun da ortak olduğu akreditasyon başvurusu ve KA103 başvurusu Orta Anadolu Erasmus + Staj Konsorsiyum projesi 2020 başvuru döneminde Ulusal Ajans tarafından hibe almaya hak kazandı. Projede Kırıkkale TSO, Sütaş A.Ş, Aksaray Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi yer aldı. Kabul edilen proje kapsamında öğrenci ve personel hibeleri yükseköğretim kurumları arasında eşit olarak paylaşıldı.
Kırşehir TSO tarafından düzenlenen eğitimler kapsamında Stratejik Planımızın 1.6.1. Üyelere İş Geliştirme ve Kişisel Gelişim Konusunda Eğitimler Verilmesi ve 2.5.5. Tüm Oda Personeline Kişisel Gelişim Konusunda Eğitimler Verilmesi maddesine istinaden eğitimler gerçekleştirilmeye devam ediyor.
Toplantı diğer gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından sona erdi.  (HABER MERKEZİ)