Stratejik planımızın 2.10.1 maddesinde yer alan "Şehrin Kamu ve Özel Sektörden İleri Gelenleri İle ''Ezber Bozan Platformu'' Oluşturulması ve Çalışmaların Gerçekleştirilmesi" hedefi kapsamında, platform toplantısının üçüncüsü gerçekleştirildi. 
Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Süleyman Aslan, ÇEMAŞ Genel Müdürü Kaan Özkan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Mehmet Yetiş, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ve Meclis Üyesi Ali Atik katıldı. 
Toplantıda Odamız tarafından hazırlanan açılan-kapanan şirket istatistiklerine ilişkin sunum yapıldıktan sonra, ilimizin SWOT analizinin yapılması kararlaştırılarak şehrimizi bir adım öne taşıyacak lokomotif sektörün belirlenmesi kararlaştırıldı. 
Ayrıca geçtiğimiz toplantılarda değerlendirilen açık uçlu halk sorularının analizi Platform Üyeleri tarafından tekrar gözden geçirildi. Sektörlere ilişkin diğer görüş ve önerilerin de ele alındığı toplantı sonunda hazırlanacak rapor Kırşehir Valiliği'ne ve Kırşehir Belediyesi'ne sunulacak. (HABER MERKEZİ)