KIRŞEHİR Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz,  yönetim kurulu üyeleri ve personeliyle denetimlere devam ediyor.
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen ‘Haftalık Tematik Denetim Genelgesi’ kapsamında, dinamik denetim ekipleri tarafından yapılan denetimler sürüyor.
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, Üst yönetimi ve personeli, üyelerini ziyaret ederek denetimde uyulması gereken kurallar hakkında üyelere bilgilendirmede bulundu. 
Ziyarette yeme-içme yerlerinde uyulacak oturma düzeni ve kapasite sayısını belirtmeleri için afişler verilerek, yüzde 50 kurallarına riayet edilip edilmediği gözden geçirildi. 
Ayrıca otel, konaklama tesisleri, şehirlerarası ve şehir içi yolcu taşımacılığı yapan firmalar, güzellik merkezleri, düğün salonları ve market, manav vb. işletmelere hijyen ve sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulunuldu.
Haftalık Tematik denetimler kapsamında Kırşehir TSO olarak sahada çalışmaları aktif olarak devam edecek. (HABER MERKEZİ)