KIRŞEHİR Ticaret ve Sanayi Odası olarak, kurumsal yönetim sistemlerine entegre ettiği kalite belgelerine 2020 yılında TSE Güvenli Hizmet Belgesi’ni eklemişti. 
Yönetim Sistemi belgelerinde sürekliliği sağlayan Oda, geçtiğimiz yıl Kırşehir’de bir ilki gerçekleştirerek”Covid-19’a Karşı Güvenli Oda” belgesine başvuran ve bunu alan ilk kamu kurumu ve Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası olmuştu.
Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Kırşehir İl Temsilcisi Baş Denetçi Yılmaz Emektar tarafından gerçekleştirilen periyodik kontrol denetimi açılış toplantısı ile başladı. 
TSE İl Temsilcisi Yılmaz Emektar, açılış toplantısının ardından Odadaki iyi uygulamaları yerinde inceledi.
Denetim sırasında hizmet katlarını ve birimlerini, toplantı salonlarını, tek tek gezen Emektar; Kırşehir TSO tarafından tasarlanan uyarı afişlerini, mesafe kuralları için konulan şeritleri, uyarı görsellerini, dezenfektasyon makinelerini, Üyeler için Oda tarafından hazırlanan “Covid-19 Bulaşmalarını Önleme Rehberi“ ile diğer dokümanları titizlikle inceleyerek, çalışanların ve üyelerin mesafe kurallarına uyup uymadıklarını yerinde gözlemledi.
Denetimin ardında gerçekleşen kapanış toplantısında Emektar, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odasının “GÜVENLİ HİZMET BELGESİNİ” almak için gerekli olan tüm kriterleri taşıdığını açıkladı. Gerek uyarı afişleri gerekse çalışma biçimi olarak Odanın iyi uygulamalara sahip olduğuna dikkat çekildi. (HABER MLERKEZİ)