Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri gittikleri Arnavut’ta bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunuyorlar.
Arnavutluk programı kapsamında Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Eşref Aşık ve Mustafa Bulut Yönetim Kurulu Üyeleri Çağatay Han Torun, Murat Tekdoğan, Soner Bahadır ve Genel Sekreteri Pınar Demir, Personel Atilla Şenyüz Tiran Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nikolin Jaka’yı ziyaret etti.
Tiran Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nikolin Jaka, Kırşehir TSO heyetine Tiran Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyeti hakkında bilgiler verdi, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Tiran Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nikolin Jaka heyetimize; yatırımlar hakkında bilgi vererek özellikle altyapı ve enerji ortaklığı konularında ilginin fazla olduğunu devlet desteklerinin çok fazla bulunmadığını dile getirdi.
Firmalar yatırımlarında özellikle kendi sermayeleriyle yatırım yaptığını dile getiren Jaka, tarım ve hayvancılıkta Avrupa Birliği projeleri ve fonlarından fazlasıyla faydanılmakta olduğunu sözlerine ekledi. (HABER MERKEZİ)