Salgın sürecinin yarattığı etkilerin en aza indirilmesi için Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Şekerbank arasında protokol imzalandı. Banka, protokol kapsamında, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı KOBİ’lere 3 ay ödemesiz dönemli veya 3 ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vadelerle finansman sağlayacak.
Zorlu koronavirüs salgını sürecinin ekonomiye olan etkilerini sınırlandırmak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak Şekerbank ile protokol imzalandı. Protokol Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz ve Şekerbank Kırşehir Şube Müdürü Gürkan Arık arasında imzalandı.
Protokol kapsamında odamıza kayıtlı olan KOBİ’ler, 3 ay ödemesiz dönemli veya 3 ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Ayrıca ilk kez POS kullanan KOBİ’lere ise ilk 3 ay POS kira muafiyeti sağlanacak.
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz “Sağladığı destekler için Şekerbank’ı kutluyorum" Şekerbank’ın üyelerimiz için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üretene her koşulda ihtiyacına yönelik finansal destek sağlayan Şekerbank’a yanımızda yer aldığı için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Şekerbank Kırşehir Şube Müdürü Gürkan Arık “Her dönem olduğu gibi üretenlerimizin yanındayız” Sorumlu bankacılık anlayışımızla zorlu salgın sürecinde de müşterilerimizi destekleyerek salgının olumsuz ekonomik etkilerinin en aza indirilmesi için çalışıyoruz. Bu protokol ile de Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, farklı ödeme seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılama imkânı sunuyoruz” dedi. (HABER MERKEZİ)