Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Vali İbrahim Akın başkanlığında yapıldı.
Toplantıya Vali İbrahim Akın’ın yanı sıra Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, İl Genel Meclis Başkanı Hacı Ömer Seyfi, Kırşehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan, OSB Müdürü Ömer Türkmenoğlu, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz ile iş adamları katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali İbrahim Akın, Organize Sanayi Bölgesindeki işletmelerin ilimiz ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sağladığını söyledi.
Kırşehir OSB’nin her geçen gün daha da güçlü hale geldiğini belirten Vali İbrahim Akın, “OSB’ye yapılan yatırımları önemsiyor ve takip ediyoruz. İlimizin gelişmesi için önemli olan Kırşehir OSB, yaptığı ihracat ile hem ülke hem de ilimiz ekonomisine katkı sağlamaktadır. Burada yatırım yapan iş adamlarımızı tebrik ediyorum. İş adamlarımızla sürekli bir araya gelerek görüşlerini dinliyoruz. Bu toplantıda, önümüzdeki süreçte OSB’de yapacağımız çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunacağız.” dedi.
Toplantı, Vali Akın, Kırşehir OSB’de yürütülen faaliyetler hakkında yöneticilerden bilgiler alması ve yapılan fikir alış-verişi ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)