OSB’de incelemelerde bulunan Vali Akın:

“Kırşehir Organize Sanayi Bölgemizi
daha iyi hale getirme gayretindeyiz”

Vali İbrahim Akın, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işletmelerde incelemelerde bulunarak iş adamları ile görüştü.
Ziyaretine, Uygurlar Paketleme Makinaları fabrikasında yaptığı inceleme ile başlayan Vali İbrahim Akın, işletme sahibi Adnan Naci Uygur’dan üretimleri hakkında bilgiler aldı. Daha sonra programına bakliyat, kuruyemiş ve unlu mamuller ihracatı yapan Nur Tarım Ürünleri işletmesi ile devam eden Vali İbrahim Akın, burada ise işletme sahibi Yakup Parlak’tan bilgiler aldı.
Organize Sanayi Bölgesi’nin ilimizin kalkınmasında son derece önemli bir yere sahip olduğunu belirten Vali İbrahim Akın, bölgede yer alan yatırımcı iş adamlarımızı başarılı çalışmalarından dolayı kutladığını söyledi.
Bölgede yapılacak yatırımları önemsediklerini ifade eden Vali İbrahim Akın, “Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi, içerisinde barındırdığı işletmelerle ilimiz ekonomisine katkı sağlarken, önemli ölçüde de istihdam sağlamaktadır. Bugünkü ziyaretimde de, değerli iş adamlarımızın fikirlerini alacak, Kırşehir Organize Sanayi Bölgemizi daha iyi hale getirme gayretinde olacağız.” dedi.
Kırşehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan’ın da eşlik ettiği ziyaret, Vali Akın’ın işletmelerdeki üretim alanlarını gezerek fabrikaların işleyiş aşamaları hakkında yetkililerden bilgiler alması ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)