TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nun (TESK) Türkiye genelinde deprem bölgesi için başlatmış olduğu yardım kampanyasına Kırşehir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KESOB) 20 bin lira maddi yardımda bulundu.
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu tarafından Deprem Bölgesi için ülkemiz genelinde yardım kampanyası başlatıldığını belirten Kırşehir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Genel Başkanları Bendevi Palandöken'in çağrısı üzerine Oda Başkanları ile bir araya geldiklerini ve ilk etapta 20 bin lira maddi yardım yapıldığını söyledi.
Depremin merkez üssü Elazığ ve Malatya illerine gönderilmek üzere acil olarak "bebek maması, bebek bezi, battaniye ve yatak" ihtiyacı olduğunu ifade eden Başkan Öztürk; "Bu konuda duyarlı olan bütün esnafımızı ve vatandaşlarımızı yardım kampanyamıza destek olmaya çağırıyorum" dedi.
Maddi olarak yardım yapmak isteyenlerin AFAD'ın Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankasında bulunan hesap numaralarına para yatırabileceklerini dile getiren Öztürk; "Ayrıca SMS olarak DEPREM yazıp 1866'ya mesaj göndererek afetzede vatandaşlarımıza 10 TL bağış yapabileceklerdir" dedi. (HABER MERKEZİ)