Kırşehir’de, son yıllarda gerçekleştirdiği çalışmalarıyla adından söz ettiren Kırşehir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği son olarak üreticilerini fuara götürerek bilgilerini yenilemelerini sağladı.
Kırşehir ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, hayvancılığın zor günler geçirdiği şu dönemde üye üreticilerinin motivasyonunu sağlamak için Kayseri Tarım ve Hayvancılık Fuarına götürerek moral depolamalarını sağlarken, Fuar alanını gezdiler ve diğer illerdeki üreticilerin, firmaların ve kuruluşların çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
Kırşehir’deki üreticiler, bu tür aktivitelerin üreticilere katmış olduğu enerjiye değinirlerken, Kırşehir ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin aktif ve çalışkan Başkanı Bülent Ozan’a teşekkürlerini sunarak bu organizasyonların artması için taleplerini ilettiler.
İlimiz süt hayvancılığının hızla gelişmesini sağlayan; üreticilere eğitim vererek bilinçli ve kaliteli hayvancılığa yön veren, üreticilerin maliyetlerini en aza indirmek için alet, ekipman ve girdilerde kalite ve uygun fiyatta bir numara olan, sütte olan Pazar sorununu çözerek sütün olmadığı onlarca köye süt toplama merkezi kurarak süt üretimini arttıran Kırşehir ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bülent Ozan üreticilerle beraber Kayseri Tarım ve Hayvancılık Fuarına katılarak üretim ve üreticinin hep daha iyi standartlara ulaşması için çalışmaya devam ediyor. 
Yürütmüş olduğu birçok projeyi sahada aktif olarak üreticinin hizmetine sunan, bireysellikten çıkıp birlik olmanın vermiş olduğu güçle hakkı asıl sahiplerine teslim eden Birliğin çalışmaları ülke genelinde de takdir topluyor. 
Türkiye’nin önde gelen birliklerinde ilk 5’te yer alan Birlik üreticilerini her koldan desteklemeye devam ederken üreticilerin moral, motivasyon ve enerjilerini tazeleyerek daha büyük şevkle çalışmalarını sağlayan Bülent Ozan’ın çalışmaları ilimiz üretimi için bu zorlu süreci atlatmada üreticilere destek olmaya devam ediyor. (HABER MERKEZİ)