Kırşehir'de hizmet veren ve restoran sektöründe adından sıkça bahsettiren  Kırşehir Bolu Et Mangal Restorant'ta değişim yaşandı. Kırşehir Bolu Et Mangal Restorant yeni sahibi ve yeni vizyonu ile Kırşehir halkına hizmet vermeye devam edecek.
Ankara-Kayseri karayolu üzerinde geniş ve nezih salonunda hem Kırşehir’e hem de il dışından pek çok vatandaşa hizmet veren Bolu Et Mangal, geçtiğimiz günlerde Kırşehirli Genç Girişimci Hüseyin Berk Yücesan tarafından satın alındı. Aynı zamanda Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan'ın oğlu olan Genç Girişimci Hüseyin Berk Yücesan Samsun ilinde mimarlık okuyor.
Kırşehir Bolu Et Mangal Restorant kaliteli hizmet anlayışıyla Kırşehir halkına aynı anda 600 kişilik salonuyla hizmete girdi. Toplu yemeklerde ve özel günlerde değerli müşterilerine Rezervasyon hizmeti verecek.
KIRŞEHİR'DE BİR İLK...
Genç Girişimci Yücesan, yeni personelleri ve yeni vizyonu ile ilimizde restoran sektöründe kaliteli hizmet vermeye devam edecek.
Genç Girişimci Hüseyin Berk Yücesan, "Kırşehir'de bir ilki gerçekleştirerek işletmemizde Gıda mühendisimiz ile 24 saat hizmet vereceğiz. İşletmemizi yenileyerek TSE Belgesi ve Turizm Enfermasyon belgesi alarak geleceğe güvenle ve özveri ile başladık. İlimizde yeni vizyonumuz ile ilimiz halkına hizmet vereceğiz." dedi.
YENİLİKLERİN VE HİZMETLERİN SONU GELMEYECEK...
"Kırşehir’in lezzet durağı” sloganıyla vatandaşlara hizmet veren Bolu Et Mangal’da ızgara, kebaplar, pideler, lahmacun, kavurma, Nevşehir tava, tatlılar, mezeler, köy ve serpme kahvaltıyla hizmet verecek. Adana'dan gelen aşçı ve ustalarla hizmet verecek olan Kırşehir Bolu Et Mangal’da Konya usulü ızgara ve kebap çeşitleri ve yeni personelleri ile müşterilerinin hizmetine sunup kendi alanında fark yaratacak. (HABER MERKEZİ)