Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde bu yıl 4.’sü gerçekleştirilecek olan Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, 16-18 Ağustos tarihleri arasında pazaryerinde gerçekleştirilecek.
Tarım ve hayvancılık şehri olarak Kırşehir’de üretici ve tüketici ile alıcı arasında önemli bir görevi yerine getiren Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı, Kırşehir Valiliği, Kırşehir Belediyesi, Ticaret Borsası ve Ziraat Odası Başkanlığı’nın katkıları; KOSGEB, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Ahi Evran Üniversitesi, Kırşehir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Kırşehir Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği, S.S. Kırşehir Pancar Ekicileri Kooperatifi, Kırşehir Bölgesi Veteriner Hekimler Odası, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı’nın desteğiyle gerçekleştirilecek.
4. Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı’na tüm Kırşehir halkını davet eden Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Bilindiği gibi üç yıl önce ilk kez düzenlediğimiz Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı’nın bu yıl 16-18 Ağustos tarihleri arasında Kapalı Sebze Pazarı Yeri’nde 4.’sünü düzenleyeceğiz. Bu tür fuarlar, günümüz piyasa koşullarında üretici ve tüketici ile alıcı ve satıcıyı birbiriyle buluşturan önemli bir aktivite merkezidir. Daha önce üç kez düzenlediğimiz Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı konusunda işadamlarımızdan, çiftçilerimizden ve vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler aldık. Gerçekten de günümüz koşullarında pek çok firmanın karşı karşıya kaldığı sorunlardan biri de üretici ve tüketicinin sınırlı koşullarda iletişim kurabilmesidir. Düzenlemiş olduğumuz bu fuarlarla giderek zorlaşan rekabet koşulları içerisinde bir yandan üretim teknolojilerini geliştirmek ve diğer yandan da mevcut ve yeni müşterilerine ulaşmak isteyen üreticilerimizi, çiftçilerimizle ve vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Bu yıl düzenlediğimiz 4. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, 16-18 Ağustos tarihleri arasında sebze pazaryerinde gerçekleştirilecek. Kırşehir Valiliği, Kırşehir Belediyesi, Ticaret Borsası ve Ziraat Odası Başkanlığı’nın katkıları; KOSGEB, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Ahi Evran Üniversitesi, Kırşehir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Kırşehir Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği, S.S. Kırşehir Pancar Ekicileri Kooperatifi, Kırşehir Bölgesi Veteriner Hekimler Odası, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı’nın desteğiyle gerçekleştirilecek olan 4. Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarımıza, bütün halkımızı davet ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.
HABER MERKEZİ