KESOB Başkanı Öztürk’ten teşekkür

Bahamettin Öztürk: “Her zaman Kırşehir’in ve Ahi esnafımızın yanında olmaya devam edeceğim”

Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı’na beşince kez seçilen Bahamettin Öztürk, bir teşekkür mesajı yayınladı.

Bahamettin Öztürk, 7 bin 310 üyesi bulunan ve 18 Meslek Odası’ndan oluşan Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek 5’nci kez Birlik Başkanı seçilirken, yoğun tebrik ve ziyaretçi akınına uğradı.

Birlik Başkanı olarak bütün esnaflara kapısının açık olduğunu, onların sorunlarını çözümlemek için elinden gelen bütün desteği verdiğini belirten Başkan Bahamettin Öztürk, yayınladığı teşekkür mesajında şunları ifade etti:

“6 Mayıs 2022 Cuma günü gerçekleştirilen Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Kurulu’nda esnaf ve sanatkârlarımızın takdiriyle yeniden başkanlık görevine seçilmiş bulunmaktayım. Genel kurulumuza katılarak oy kullanan ve şahsım, yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyelerimi yönetime uygun gören tüm delegelerimize, esnaf odası başkanlarımıza, bizden desteğini esirgemeyen esnaf ve sanatkârlarımıza, arayarak, mesaj yoluyla, ziyaretimize gelerek, çiçek göndererek hayırlı olsun dileklerini ileten tüm dostlarımıza şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte her zaman olduğu gibi esnaflarımızın sesi olmaya, ihtiyaç duydukları anda yanlarında olmaya devam edeceğiz.”  (HABER: BEYHAN BALLI)