Kırşehir İŞKUR İl Müdürü Metin Ülgen KAYA, işyerlerini ziyaret ederek, teşviklerle ilgili işverenleri bilgilendirmeye devam ediyor.

Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Metin Ülgen KAYA, işyerlerini ziyaret ederek, teşviklerle ilgili işverenleri bilgilendirmeyi sürdürüyor.

 Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre,  İl Müdürü Metin Ülgen Kaya ile İş ve Meslek Danışmanı arkadaşlarla İŞKUR hizmetleri ve teşvikler hakkında bilgi vermek amacıyla işverenleri ziyaretlerini sürdürüyor.

İŞKUR yetkilileri, düzenli olarak yaptıkları işyeri ziyaretlerinde işverenlerin ihtiyaç duyduğu işçi ihtiyacını İŞKUR üzerinden karşılamaları konusunda işverenlerden talepte bulunuyor.

İşyeri ziyareti kapsamında Kırşehir Boztepe İlçesi Büyükkışla köyünde faaliyette bulunan Hira Tavukçuluk ve Ekin Tarım firması sahibi Mustafa Demir ziyaret edildi. İŞKUR’ un işverene ve iş arayana katkıları ile işverene yapılan teşviklerden bahsedildi. Firmadan işgücü talebi alınarak İŞKUR sisteminde kayıtlı olan iş arayanlardan talebe uygun olanlar görüşme yapmak üzere firmaya gönderildi. Kırşehir İŞKUR İl Müdürü Metin Ülgen Kaya, İŞKUR olarak amaçlarının istihdamı korumak ve geliştirmek olduğunu dile getirerek işverenlerle işbirliklerini geliştirmeyi önemsediklerini belirterek işverenlerden alınan görüş ve önerilerle İl Müdürlüğü olarak kendilerine bir yol haritası çizdiklerini söyledi. (HABER MERKEZİ)