Oralsan'da incelemelerde bulunan Vali Akın:

“İleri teknoloji ile üretim yapılmasından mutlu oldum”

Vali İbrahim Akın, ilimizin önemli sanayi kuruluşlarından birisi olan Oralsan Kesici Takım Fabrikasında incelemelerde bulundu.
Kesici ve delici takım aletleri sektörünün önde gelen üretici firmaları arasında yer alan Oralsan Kesici Takım Fabrikasını ziyaret eden Vali İbrahim Akın, Oralsan Genel Koordinatörü Mete Göknel ve İmalat Sorumlusu Hüseyin Deveci’den bilgiler aldı.
Fabrikayı gezerek ürünleri inceleyen Vali İbrahim Akın, fabrikada ileri teknoloji kullanılarak üretim yapıldığını görmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.
Oralsan fabrikasında imal edilen ürünlerin Türkiye pazarında çok önemli bir yere sahip olduğunu öğrenmekten mutlu olduğunu belirten Sayın Valimiz, “Oralsan, verimli ve kaliteli üretimi ile ilimiz ekonomisine katkı sağlayan ve istihdam oluşturan önemli işletmelerimizden birisidir. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek üretimini yurtiçinin yanı sıra yurtdışına da pazarlayan Oralsan fabrikası ülkemiz ekonomisine de katkı sağlamaktadır." dedi.
Vali Akın’ın ziyareti, fabrikayı gezerek ürünlerin imal aşamasını yerinde görmesi ve yetkililerden bilgiler alması ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)