Kırşehir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Murat Zobu, yaptığı, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı ve yenilikçi bakış açısıyla ödeme sistemleri sektörünün lider firması Faturamatik Elektronik Para ve Ödeme Kurulusu A.Ş. ile Kırşehir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası arasında bir işbirliği protokolü imzalandığını belirterek, yapılan protokol kapsamında Kırşehir’de tüm bakkallar müşterilerine yenilik olarak fatura tahsilat hizmeti sunabileceğini ifade etti.
Kırşehir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Murat Zobu, “26.12.2019 tarihinde imzalanan işbirliği protokolü ile müşterilerin tüm faturalarının bakkallarda ödemesinin sağlanması amaçlanmıştır. Esnaf odası üyelerine ek avantaj ve gelir sağlayacak, Kırşehir halkımıza da faturalarını mahallesinde ödeme kolaylığı sağlayacak olan bu projenin herkese hayırlı olmasını dilerim” dedi.
İmza töreninde hazır bulunan Faturamatik Kurumsal İş Geliştirme Direktörü Cihan Arslan ise; firma olarak ödeme sistemleri sektörüne yön vermeye devam edeceklerini, bölgesel güçlerle yapılan işbirliği ile Kırşehir halkının tüm faturalarını Faturamatik altyapısı ile en hızlı şekilde ödenmesini sağlamaya devam edeceklerini belirtmiştir. Kırşehir bölgesine yatırımlarının devam edeceklerini iletmiş, Kırşehir halkına hayırlı olmasını dilemiştir. Bu işbirliği ile, ''Fatura ödemek isteyen halkımız; kendilerine en yakın olan mahalle bakkalında zamandan kazanarak en hızlı şekilde işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir” dedi.
Faturamatik Kurumsal İs Geliştirme Direktörü Cihan Arslan, Kırşehir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası ile yapılan ortak işbirliğine imza atmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. (HABER MERKEZİ)