Eğitim Gelişim Platformu Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Akademi’nin tanıtım toplantısı Vali İbrahim Akın’ın da katılımı ile gerçekleştirildi.
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Ahiler Kalkınma Ajansı 2019 Yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında “Eğitim Gelişim Platformu Kırşehir TSO Akademi” isimli proje ile hibe desteği almaya hak kazanmıştı.
Projenin genel amacı, bireylerin yeteneklerini ortaya çıkarabilecekleri bir alan yaratarak eğitimde hizmet kalitesinin artmasını sağlayacak bir Akademi kurulmasını sağlamak, kurulacak akademi marifeti ile çeşitli, konularda kişisel gelişim eğitimleri düzenlenmesini sağlayarak hem katılımcıların istedikleri konularda istedikleri eğitime ulaşmaları konusunda kolaylık sağlamak hem de nitelikli işgücünün yetiştirilmesi hedefleniyor.
Eğitim Gelişim Platformu Kırşehir TSO Akademi’nin tanıtım toplantısına, Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kırşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Ekicioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz ve AHİKA Genel Sekreteri Bekir Varol katıldı. (HABER MERKEZİ)