Hasan Ünlü Ticaret Borsası Başkanlığına adaylığını açıkladı:

“Borsa’da pek çok projeyi hayata geçireceğiz”

Kırşehir Lokantacılar, Kasaplar ve Pastacılar Odası Başkanı Hasan Ünlü, Ekim ayında yapılacak Kırşehir Ticaret Borsası seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Üç dönemdir Kırşehir Lokantacılar, Kasaplar, Pastacılar Odası Başkanlığını başarıyla yürüttüğünü ve bütün üyelerinin sorunlarının çözümü için gecesini gündüzüne katarak çalıştığını belirten Hasan Ünlü, üyelerin talep ve ısrarları sonucu Kırşehir Ticaret Borsası Başkanlığı’na aday olduğunu söyledi.
Bugün sabah Aspava Restoran’da Kırşehir’deki yazılı ve görsel basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Hasan Ünlü, Ekim ayında yapılacak Kırşehir Ticaret Borsası Başkanlığı’na aday olduğunu belirterek, kazanması halinde pek çok projeyi hayata geçireceğini kaydetti.
Hasan Ünlü adaylık gerekçesini açıklarken şunları söyledi:
“Kırşehirimize hizmet yolunda bir adım daha atarak Kırşehir Ticaret Borsası Başkanlığı’na aday olduğumu açıklamak istiyorum. Malumunuz üzere 3 dönemdir Kırşehir Lokantacılar, Pastacılar ve Kasaplar Odası Başkanlığı görevini yürütüyorum. Kırşehirimize daha iyi hizmetler getirebilmek için ben ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Kırşehir Ticaret borsası Başkanlığı görevine talibiz. Borsa üyelerimize daha iyi hizmetler verebilmek için başta kapalı hayvan pazarı yeri projemizi hayata geçireceğiz. 5 bin m2 kapalı hayvan pazarı yeri projemizi hayvancılığın merkezi olan Kırşehirimizde hayvanları hastalandırmadan alım satımı gerçekleştirilecektir. Kapalı Hayvan Pazarımızın üst kısmını kapalı hayata getireceğiz ve üzerinde de GES (Güneş Enerjisi Santralı) projemizi hayata geçireceğiz. Zahireci üyelerimiz için 1000 tonluk depolarımızla 40 adet ve 28 m2 iki katlı ofisleriyle hayvancılık ve tarım merkezi yapacağız. Kırşehirimiz için hayvan hastanesi ve tarım analiziyle laboratuvarı kuracağız. Hayvan Pazarımızı ziyaret edecek esnaflarımıza rahatlıkla konaklayabilecekleri otel projemiz, lokanta ve çay ocağı projemizi mutlaka hizmete sunacağız. Ayrıca hayvancılık uğraşan üyelerimiz için kendi ürettiğimiz yemleri üreticilerimize maliyetine sunacağımız yem fabrikası projemizi de en kısa sürede hizmete açacağız. Hedefimiz çağdaş borsacılık anlayışı ile ticaretinin etkinliğini arttırmak, üyelerimizi değişen küresel ticaret yapısına hazırlayan bir kurum olmak, canlı hayvan fiyatlarının oluşmasında ana merkez olmak, üyelerimize etkin ve güvenilir rekabet ortamı yaratmak, üyelerimizin tarım ve hayvancılık alanında gelişen dünya da yer almasını sağlamaktır. Bunun için de vizyonumuz tarım borsacılığı alanında çağdaş, öncü, yenilikçi, iletişime önem veren bir anlayış, ilimizi tarımsal ve hayvansal ticarette lider konuma getiren borsamızda sunulan hizmeti ülkede zirveye taşıyan bir amaçla tarafsız, şeffaf ve güvenilir bir borsa olmayı amaç edineceğiz.” (HABER: BEYHAN BALLI)