Kırşehir Ticaret Borsası ISO 9001 2015 versiyonu Kalite Yönetim Sistemi ile ilgili yapılan denetimi başarı ile tamamladı. Hafta sonu gerçekleştirilen denetim Türk Loydu Vakfı’nın yetkili Baş Denetçisi Özlem Özkan Bocutolu tarafından yapıldı.
Ticaret Borsasından denetime Genel Sekreter Battal Çelik, Akreditasyon sorumlusu Zeynep Yıldırım, Akreditasyon ile ilgili personellerden Mustafa Mahlut, Recep Yazıcıoğlu, Fatih Özdemir, Bülent Alan ve Hilal Tilki katıldı. Denetim pandemi nedeni ile zoom ile dijital platformda gerçekleştirildi. Denetim sonucunda ISO 2015 belge yenileme sistemi başarılı bir şekilde tamamlanmış oldu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Borsa Genel Sekreteri Battal Çelik “2013 yılında bu sisteme dâhil olduk ve o günden bu yana ISO 9001 belgemizi başarı ile devam ettirmekte idik. 2015 versiyonuna ise 2017 yılında geçiş yapmıştık. Bugün ise hala aynı sistemi yenileyerek ve geliştirerek devam ettirmeye hak kazanmış olduk. Kalite sisteminin asıl amacı Borsa Üyelerimize daha iyi ve kaliteli hizmet vermektir. Bu anlamda 2013 yılı içinde üyelerimize 5 yıldızlı hizmet sunabilmek amacı ile TOBB tarafından kurulan akreditasyon sistemine de dâhil edilmiş ve her dönem puanımızı artırarak sistemde kalmaya devam ediyoruz. Ben Yönetim Kurulumuza Meclisimize ve Personellerimize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum“ dedi. (HABER MERKEZİ)