Kırşehir Madeni İşler Odası Başkanı Abdurrahman Şahinoğlu’ndan oto, kaporta boya ve tamirci esnafına müjdeli haber geldi.
Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de oto kaporta, boya ve tamirci esnafının büyük sorunu olan hasarlı, kazalı araçlara açılan hasar kayıt dosyası işlemlerinin sonucunda belirlenen hasar bedelinin öncelikle mal sahibinin hesabına yattığını, bu bedelin esnafa dönmesinin uzun zaman aldığını ve sanayi esnafının büyük mağduriyet yaşadığını belirten Kırşehir Madeni İşler Odası Başkanı Abdurrahman Şahinoğlu Ankara Oto Sanatkârlar Odası Başkalığı nezdinde girişimlerde bulundu. 
Bu girişimler sonucu konunun Türkiye Büyük Millet Meclisine getirilmesi gerektiğinin gündeme geldiğini belirten Başkan Abdurrahman Şahinoğlu, “Ülkemizde olduğu gibi ilimiz Kılıçözü Sanayi Sitesi’nde faaliyette bulunan oto kaporta, boya ve tamirci esnafımız hasarlı, kazalı araçlara açılan hasar kayıt dosyası işlemlerinde büyük sorun yaşıyorlardı. Çünkü belirlenen hasar bedeli öncelikle mal sahibinin hesabına yatıyor, bu bedelin esnafa dönmesi de uzun zaman aldığı için sanayi esnafı büyük mağduriyetler yaşıyordu. Ankara Oto Sanatkârlar Odası Başkalığı nezdinde girişimlerde bulunduk. Ankara Milletvekili aynı zamanda hemşehrimiz olan sayın Hacı Turan’a bu sorunlarımızı ilettiğimizde konuyla bizzat ilgilenerek ilgili kanunun meclisten geçmesini sağlamış olup, esnafımız hasar kayıt dosyası açarken mal sahibinden alacağı bir yazı ile ilgili hasar bedellerinin esnafımızın hesabına yatması sağlanmıştır. Konuya gereken ilgi alakasını esirgemeyen, başta Ankara Milletvekilimiz Sayın Hacı Turan’a ve Ankara Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu’na şahsım ve esnafım adına teşekkürlerimi sunarım” dedi. (HABER:NECLA BAĞCI)