Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan Kırşehir Terziler, Konfeksiyoncular ve Ayakkabıcılar Esnaf Odası genel kurulunda bir kez daha güven tazeleyerek başkanlığa seçilen Bahamettin Öztürk’e kutlama ziyaretleri devam ediyor.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı görevini de yürüten Bahamettin Öztürk bir kez daha Terziler, Konfeksiyoncular ve Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanlığı’na seçilmesinin ardından tebrik yağmuruna tutuldu.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu başta olmak üzere birçok belediye başkanı, sivil toplum kuruluşu başkanı, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri Başkan Öztürk’ü bizzat ziyaret ederek, ya da telefonla arayarak kutlayarak başarı dileğinde bulundu.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ile Merkez İlçe Başkanı Ali Demir ile yönetim kurulu üyeleri Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı görevine bir kez daha seçilen Başkan Bahamettin Öztürk’ü kutlayarak başarılar dilediler.

Başkan Öztürk, “Bugüne kadar tüm esnaflarımızın oda ayırmaksızın sesini üst kurumlarda duyurmaya, sorunlarını iletmeye özen gösterdik. Bu gücü de esnaflarımızdan alıyoruz. Allah birliğimiz ve dirliğimizi bozmasın. Bundan sonra da birlik içinde çalışmayı nasip etsin. Bizi yeniden bu göreve layık gören tüm üyelerimize teşekkür ederim.” dedi.

Ziyarette Başkan Öztürk ile AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir’in çeşitli sorunları üzerinde görüş alışverişinde bulanarak birlik ve beraberliğin önemine dikkat çektiler.

Bilindiği üzerine 316 üyesi bulunan Kırşehir Terziler, Konfeksiyoncular ve Ayakkabıcılar Esnaf Odası’nın genel kurulu geçtiğimiz cumartesi günü yapılmış ve tek liste ile girilen seçimde Bahamettin Öztürk bir kez daha başkan seçilirken, Oğuz Cihan, Yılmaz Uçar, Ali Bilge, Sinan Dağıstan, Ali Güven, Veysel Ekin yönetim kurulu üyesi olmuşlardı. (HABER: SALİH GÜNER)