KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk: “Dokunmadığımız esnaf kalmayacak”

Geçtiğimiz Cuma günü yapılan Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği genel kurulu sonunda beşinci kez başkanlığa seçilen Bahamettin Öztürk, bugün Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Kurulu 6 Mayıs Cuma günü Birlik binasında gerçekleştirilmiş, tek liste olarak seçime giren mevcut başkan Bahamettin Öztürk, 126 oy ile başkanlığının 5. dönemine vize almıştı.

Bahamettin Öztürk’ün başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu Asıl Üyeliklerine Ahmet Hikmet Erdoğan, Davut Kaya, Oğuz Maraş, Murat Zobu, Denetim Kurulu asil üyeliklerine Oğuz Cihan, Yılmaz Çakır, Mehmet Emin Lenger, Disiplin Kuruluna ise Mustafa Genç, Sait Kamalı, Orhan Boran seçildi.

“DOKUNMADIĞIMIZ ESNAF KALMAYACAK”

Bugün esnaf odası başkanları, birlik yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyelerinin eşliğinde mazbatasını alan Bahamettin Öztürk, yeni dönemde çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini açıkladı.

Başkan Öztürk açıklamasında, “2022’nin Ocak ayından itibaren seçimlerimiz başladı. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan Merkez İlçe Seçim Kurulumuz, Ticaret Bakanlığı temsilcilerimiz basın mensuplarımız ve emniyet teşkilatımıza teşekkür ederiz. Biz bu yola birlik ve beraberlik içinde çıktık. İnanıyorum ki ‘ben’ değil ‘biz’ dersek aşamayacağımız zorluk kalmaz. Bugün mazbatamızı aldık. 4 yıl boyunca dokunmayacağımız esnafımız kalmayacak. Bu koltuklar hizmet için bir araç. Kapımız tüm esnaflarımıza sonuna kadar açık. Tüm oda başkanlarımız esnaflarımızın bir sıkıntısı olduğunda destek olmak için yanında. Üst kuruluşlarda görevlerim var. Kırşehir’i üst kuruluşlarda temsil ederek tanıtacağız. Valiliğimiz, milletvekillerimiz, belediyemiz ve tüm STK’larla barışığız. Kimseyle ayrışmadık hep kaynaştık, dost olduk. Bundan sonra da öyle olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)