BAŞKAN GENÇ GÜVEN TAZELEDİ

Kırşehir Marangozlar, Mobilyacılar, Hızarcılar ve Keresteciler Esnaf Odası Başkanlığı Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Kadir Düğer ve mevcut başkan Mustafa Genç’in liste sunduğu genel kurulda Mustafa Genç güven tazeleyerek beşinci kez seçildi.

Mesleki Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Marangozlar, Mobilyacılar, Hızarcılar ve Keresteciler Esnaf Odası Genel Kurul toplantısına esnaf odası başkanları ve üyeler katılım sağladı.

Mustafa Genç, genel kurulda yaptığı konuşmada, üyelerinin desteğiyle beşinci kez başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Genç, “Biz üyelerimize hizmet için bu göreve talip olduk ve onların destek ve teveccühü ile 16 yıldır bu görevimi yürütüyorum.  Malum pandemi dolayısıyla üyelerimiz ekonomik anlamda sıkıntı yaşarken, bir de sel felaketi ile karşı karşıya kaldılar. Oda Başkanı olarak selden zarar gören, pandemiden mağdur olan tüm üyelerimize gerekli destekleri verdik, onların kredi ihtiyaçlarını karşıladık. Üyelerimizin iyi gününde, kötü gününde de her zaman yanlarında ve destekçisi olduk. İmkânlarımız ölçüsünde her üyemize katkı sunmaya gayret ettik. İki yıldır pandemiden dolayı bütün esnafımız büyük sıkıntı içine girdi, iş yapamaz oldu. İşyerleri kapatıldığı için Bağ-Kur ve SGK primlerini, dükkân kiralarını, hatta odamıza aidatlarını bile ödeyemez duruma düştü. Biz bu zor süreçte onların her zaman yanında olduk, destek vermeye çalıştık. Üyelerimizin talep ve ısrarları bir kez daha başkanlığa adayım. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı diyor, genel kurulumuzun odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ardından seçimlere geçildi. Kadir Düğer ve mevcut başkan Mustafa Genç’in liste sunduğu ve 202 üyesi bulunan seçimde oyların çoğunluğunu alan Mustafa Genç yeniden seçilerek güven tazeledi.

Mustafa Genç’in başkanlığındaki Marangozlar, Mobilyacılar, Hızarcılar ve Keresteciler Esnaf Odası’nın yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Kadir Erdoğan, Doğan Yıldırım, Halil Kumlubıçak, Gani Şahin, Yasin Yıldırım, Ömer Ersoy.

Yönetim Kurulu Yedek Üyelerine ise Hakan Demirtaş, Ramazan Yıldız, Ali Durmuş, Yavuz Aygün, Seyfettin Özköroğlu, Ömer Türk ve Himmet Tosun seçildiler.

Denetim Kurulu Asil Üyeliklere Kemal Çetin, Selçuk Akdağ, Oğuz Çelik seçilirken, yedek üyeliklere Lokman Aydemir, Fatih Saygı ve Naci Azılı seçildiler.

“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak Mustafa Genç ve ekibini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.  (HABER: BEYHAN BALLI)