Kırşehir’in de sorumlu olduğu MEDAŞ, hizmette 10 yılını geride bıraktı…

BAŞARILARLA DOLU 10 YIL!

Konya, Karaman, Niğde, Aksaray, Nevşehir ve Kırşehir illerini aydınlatan Meram Elektrik Dağıtım A. Ş.(MEDAŞ), Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz ve Alarko Holding Topluluk İcra Kurulu Başkanı Ayhan Yavrucu katılımıyla 10. yılını kutladı.
1995 yılında kurulan MEDAŞ, 2009 yılında özelleştirilmesiyle Alarko ve Cengiz Holding ortaklığında devralışının 10. yılına girdi. Etkinlikte 10 yıllık gelişim videosunun gösteriminin ardından MEDAŞ’ın kendi çalışanlarından oluşan Meram Orkestra’sı katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.
MEDAŞ’ın 10. Yıl kutlaması için düzenlenen programda konuşan Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, elektrik arızalarının üçte birine düşmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rakamların her şeyi ortaya koyduğunu ifade eden Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, “Gerçekten oradaki rakamlar zaten bu firmamızın ne kadar işin bilincinde olduğunu gerek iş manasında gerekse personel yönetimi manasında, gerek ekonomik davranma manasında, gerek memleket faydasına olacak kararlar manasında ne kadar doğru işler yaptığını net bir şekilde gördük. Öncelikle bu arızaların, şikayetlerin üçte birine indirilmesine benim için birinci derecede önemli olarak o geliyor. Vatandaş bu çalışmaların arkasında ne olduğunu bilmez. Elektriğin yanmasını ister haklı olarak. Biz bunu biliriz, bunu isteriz. Bu konuda da ne kadar iyi bir noktaya geldiğimizi görüyoruz” ifadelerini kullandı.
Konya Valisi Sayın Cüneyit Orhan Toprak'ın ardından Ayhan Yavrucu ve MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş'ın yaptığı konuşmalar ile etkinliğe devam edildi. (HABER MERKEZİ)