Ahmet Aslan, açılışa bütün Kırşehir halkını davet etti

As Mobilya’nın ikinci şubesi açılıyor

Kırşehir’de 30 yılı aşkın bir süredir mobilya sektöründe faaliyet gösteren Ahmet Aslan, Medrese Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde ikinci şubesini açıyor.
Yaklaşık iki yıl önce Yenice Mahallesi’nde As Mobilya Mağazası ile Kırşehir halkına en kaliteli mobilyaları, en uygun fiyata sunan Ahmet Aslan, hemşehrilerinden gelen yoğun talepleri karşılamak için bu kez de Medrese Mahallesi, Atatürk Caddesi’ndeki Gültekin-Aslan Apartmanı altına ikinci şubesini açtı.
As Mobilya’nın ikinci şubesinin açılışını Cumartesi günü saat 14.00’te Kırşehir il yöneticileri ve sivil toplum kuruluş başkanlarının katılımı ile yapacaklarını belirten Ahmet Aslan, “Kırşehir’de 30 yılı aşkın mobilya sektöründe değerli Kırşehirli hemşehrilerimize hizmet veriyorum. İki yıl önce kendime ait işyerinde hizmete başladım. Amacım hemşehrilerimin her türlü mobilya ihtiyaçlarını en kalitelisini, en uygun fiyata karşılamalarını sağlamak. Bunu da bugün görüyor ve mutlu oluyoruz. Cumartesi günü yapacağımız ikinci mağazamızın açılışı dolayısıyla özel indirimli ürünlerimiz olacak. Halkımıza büyük özel günümüzde sağladığımız indirimli fiyatlardan yararlanmalarını öneriyoruz Cumartesi günü yapacağımız ikinci mağazamızın açılışına bütün halkımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)