Kırşehir’deki Genç Girişimciler Seçimini yaptı

Ali Döşdemir başkan seçildi

Kırşehir Genç Girişimciler Kurulu Seçimi Kırşehir Ticaret Borsası binasında gerçekleştirildi.
Seçime Ali Döşdemir'in başkan olması istenilen tek liste ile gidildi. Böylelikle Kırşehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına Ali Döşdemir seçilmiş oldu. Başkan Yardımcılıklarına ise, Mehmet Saçak, İsmail Demirbilek ve Hasan Uygur seçildiler.
17 icra Kurulunun 12 sinin katıldığı seçimde katılımcıların tamamının oyunu alan Ali Döşdemir İl icra Kurulu Başkanı olarak seçilmiş oldu.
Kırşehir Ticaret Borsası adına, Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Toprak, Genel Sekreter Battal Çelik,İl İcra Kuruluna seçilen Üyeleri; Mehmet Saçak, Ahmet Yalçınkaya, Şaban Durdu, Mahmut Sami Doğan ve Cumhur Torun katılırken, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası İl İcra Kuruluna seçilen Üyeler, Ali Döşdemir, Ömer Ardıç, Murat Bulut, Hasan Uygur ve İsmail Demirbilek katıldı.
Seçimin ardından eski başkan Abdurrahman Başak’a yap0tığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.
Başkanlığa seçilen Ali Döşdemir ise şunları söyledi:
“Eski Başkan Abdurrahman Başak’tan devraldığımız İl Genç Girişimciler Kurulunun çıtasını daha da yukarılara çıkarma adına elimizden gelen ne varsa fazlasıyla yapmaya çalışacağız. Borsamız öncülüğünde ilimizde Genç girişimcilerin istek, dilek ve önerilerini her zaman bekliyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız.. Yatırımcı ile girişimcilerimizi bir araya getirmeye hazırız. Üniversitemizde yeni iş fikirleri olan genç arkadaşlarımızın da fikirlerini dinlemeye ve gerekli yol ve yöntemleri göstermeye hazırız” dedi
Seçimler toplu halde çekinilen resimlerin ardından son buldu. (HABER: BEYHAN BALLI)