Bir Kırşehir markası olan Akıllı Pekmez üst üste 3. kez “2023 Avrasya Kalite Ödülü”nü aldı…

 “AKILLI PEKMEZ” ÖDÜLE DOYMUYOR

 

Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği tarafından her yıl düzenlenen “Yılın Önerilen Markası” ve “Avrasya Tüketici Kalite Ödülleri” sahiplerini buldu.

Gıda sektöründe 12 yıldır Kırşehir’in marka yüzü olan, 2018 yılında Brüksel’de almış olduğu “İTQİ Uluslararası Üstün Lezzet Ödülü”nü, 2020 ve 2021  yıllarında Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği ATKD tarafından “Yılın Önerilen Markası” ödülü ve ardından 2021 ve 2022 yıllarında Avrasya Kalite Ödülü”nü alan “Akıllı Pekmez” şimdi de “2023 Avrasya Kalite Ödülü”nü aldı.

Celal Yılmaz hayatını kaybetti Celal Yılmaz hayatını kaybetti

Ülkemizde yaşanan büyük deprem felaketi nedeniyle bu yıl ödül töreni yapılmazken Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği tarafından “2023 Avrasya Kalite Ödülü”ne üst üste 3. kez layık görülen Akıllı Pekmez, ödüllerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

“AKILLI PEKMEZ”in marka sahibi M. Murat Yıldırım gazetemize yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“2018 yılında İTQİ tarafından “Uluslararası Üstün Lezzet Ödülü” ile dünyada ve Türkiye’de ilk ve tek “En lezzetli pekmez” unvanını da almıştık. Bu unvan hala markamıza ait. Bundan gurur duyuyoruz.

Bu başarımızın tesadüf olmadığını, ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeden çok çalışıp aldığımız yeni ödüller ile ispatlamış olduk. Bu ödüle anlam katan şey ise tüketicilerimizin bizi bu ödüle layık görmesi idi.

Bu ödülü başta Kırşehirli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm tüketicilerimize armağan ediyoruz.” (HABER: AYHAN CEYLAN)