Şehrimizde yaklaşık 40 yıldır kaliteli gıda ve kahvaltılık ürünlerini Kırşehir halkına sunan Abdulkadir Bağcı ile oğlu Ali Bağcı, dünyayı, ülkemizi ve Kırşehirimizi büyük ölçüde etkileyen Covit-19 salgınına karşı Bağcı Pastırmacı adlı işyerini hem modernleştirdi, hem de daha hijyenik hale getirdi.
Uzun yıllardır Belediye Kavşağı’nda, ardından Kale Eteği, Polisevi karşısında faaliyet gösteren Bağcı Pastırmacı, Yeni Çarşı’da açtığı üçüncü şubesini yeniden düzenleyerek, yeni görüntüsü ve tasarımıyla modern ve hijyenik bir konuma büründü.
Belediye Kavşağı’ndaki şubesini kapatarak iki merkezden faaliyetlerini sürdüreceklerini belirten Abdulkadir Bağcı ile oğlu Ali Bağcı, “Yaklaşık yarım asırdır Kırşehirli hemşehrilerimize en kaliteli gıda ürünlerini en uygun fiyata sunuyoruz. Bizim kimseyle rekabetimiz yok. Biz yıllardır kalitede ve hizmette rekabet ediyoruz. Bu amaçla Yeni Çarşı’daki ikinci şubemizi Kırşehir halkına yakışır modern bir konuma getirmek için uzun süredir çaba harcıyorduk. Nihayet ikinci şubemizdeki çalışmalarımızı tamamlayarak hizmete açtık. İnşallah burada da hemşehrilerimize en kaliteli gıda ürünlerini en uygun fiyatla sunmaya devam edeceğiz. En önemlisi de temiz, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda halkımızın gıda ihtiyaçları karşılayacağız” diye konuştular. (HABER: BEYHAN BALLI)