Vali Akın, İl Koordinasyon Kurulu’nda açıkladı…

2021 yılındaki projelere 406,5 milyon TL ödenek ayrıldı

İl Koordinasyon Kurulu 2021 Yılı 2. Toplantısı Vali İbrahim Akın başkanlığında yapıldı.
Valilikte düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali İbrahim Akın, yatırımcı kuruluşlar tarafından ilimizde 2021 yılında 129 projenin uygulanmak üzere programda yer aldığını söyledi.
129 projenin toplam parasal değerinin 3 milyar 157 milyon 978 bin TL olduğunu belirten Vali İbrahim Akın, “Geçmiş yıllar dâhil bu projelere bugüne kadar toplam 1 milyar 126 milyon 360 bin TL harcanmıştır. 2021 yılında bu projelere 406 milyon 458 bin TL ödenek ayrılmıştır. İlimizin kalkınması ve refah düzeyinin arttırılması hususunda yatırımcı kurum ve kuruluşlarımızca yürütülen bu projeleri önemsiyor ve yakından takip ediyoruz. Toplantının hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Vali İbrahim Akın’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Zikri Şahin, kaymakamlar, belediye başkanları, bölgesel kuruluşların temsilcileri ile yatırımcı kurum müdürlerinin katıldığı toplantı, yatırımcı kuruluş yöneticilerinin faaliyetleri hakkında bilgiler vermesi ve koordinasyon gerektiren hususların görüşülmesi ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)