Kırşehir Huzurevi sakinleri ilkokul öğrencileriyle birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.
Kırşehir Huzurevi ve Yaşlı Bakım evinde kalan yaşlı teyze ve amcalar 30 Ağustos Zafer İlkokulu 2/F sınıfı öğrencilerini ziyaret etti. İade-i ziyarette bulunan huzurevi sakinleri öğrencilerle birlikte kitap okuyarak hoşça vakit geçirdi.
Huzur evi sakinlerinden 75 yaşındaki Fazlı Şenel, “6 aydır süredir huzurevinde yaşıyorum. Sağ olsun okul müdürümüz bizi daha önce ziyaret etmişlerdi. Biz buraya davet olarak geldik. Onlara kitap okumaya çalışıyoruz” dedi.
30 Ağustos Zafer ilkokulu 2.sınıf öğrencisi Ramazan Akdaş,”Burada dedelerimiz bize kitap okumaya geldiler. Bizlerle sohbet etmeye geldiler. Çok güzel zaman geçiriyorum” diye konuştu.
Öğrenci Neva Durgun ise, “Amcalarımız, teyzelerimiz bize kitap okuyorlar. Geçen sefer onların yanına gitmiştik biz onlara kitap okumuştuk” ifadelerini kulandı.
30 Ağustos Zafer İlkokulu Müdürü Hüseyin Yaşar ise “Huzurevi sakinlerimiz okulumuzu ziyaret ettiler. Çocuklarımıza çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Büyüklerini düşünmeyen toplumların geleceği karanlık diye düşünüyorum. Onun için büyüklerimizi muhakkak hatırlamalıyız. Onlara gereken saygıyı ve sevgiyi göstermeliyiz” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)