Vali İbrahim Akın, Abdulkadir Özcan Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
İlk olarak Hayırsever İbrahim Aslandede tarafından yaptırılan Kuran-ı Kerim odasını ziyaret eden Vali İbrahim Akın, daha sonra okulda düzenlenen kariyer günleri programında öğrencilere hitaben konuşma yaptı.
Öğrencilere hayat hikâyesinden kesitler sunarak tecrübelerini aktaran ve onlara çeşitli nasihatlerde bulunan Vali İbrahim Akın, “Sevgili öğrenciler, kendinizi her alanda iyi yetiştirin ve mutlaka kendinize hedef belirleyin. O hedefe giden yolda gayret gösterin ve kendinize güvenin. Hedefe sağlam adımlarla yürüyün, karşınıza çıkacak güçlükler karşısında yılmayın, bıkmadan çalışın. Derslerinizin yanı sıra hayatta da başarılı olacağınızdan şüphem yoktur. İnanıyorum ki hepiniz elde ettiğiniz başarılarla bizleri gururlandıracaksınız. Hepinize derslerinizde başarılar diliyorum.” dedi.
Daha sonra Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Robot Yapıyoruz Projesi”nin yürütüldüğü STEM Laboratuvarında incelemelerde bulunarak öğrencilerle sohbet eden Vali Akın’ın ziyareti, Okul Müdürü Seyfettin Cerit’ten okul ve öğrenciler hakkında bilgiler alması ve okul binasında yaptığı inceleme ile sona erdi.
Vali Akın’ın ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler eşlik etti. (HABER MERKEZİ)