Vali İbrahim Akın, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Ziyaretinde, göreve yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan’a hayırlı olsun dileğinde bulunarak kurumda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali İbrahim Akın, ilimizdeki eğitim kalitesini daha da yükseltme gayretinde olduklarını söyledi.
Eğitimde ülkemizin başarılı kentlerinden birisi olan Kırşehir’de öğrencilerimizi bilgili ve donanımlı bir şekilde geleceğe hazırlamak için çalıştıklarını belirten Vali İbrahim Akın, “Bu sene 26-27 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına katılacak öğrencilerimizden başarı bekliyoruz. Pandemi nedeniyle yüz yüze eğitime zaman zaman ara verilmek zorunda kalındı. Ancak, öğrencilerimiz eksik kalan derslerini tamamlamak için evlerinde çalıştılar. Velilerimizin ve öğretmenlerimizin özel desteği ile bu açığı kapattıklarına inanıyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.
Milli Eğitim Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyaret, Vali İbrahim Akın’ın kurum hakkında aldığı brifing ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)