Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği Görevine Öğr. Gör. Vahit Özdemir getirildi.
Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Vahit Özdemir, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in imtiyaz sahibi Salih Güner’i ziyaret etti.  
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRİ VAHİT ÖZDEMİR KİMDİR?
1982 yılında İstanbul’un Çatalca ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Çatalca’da tamamladıktan sonra lisans eğitimini İstanbul Ticaret Üniversitesi, Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü’nde tamamladı. Aynı üniversitede Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini gerçekleştirdi.
Doktora eğitimine Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Radyo-Televizyon Sinema Bölümü’nde devam etti. 2005-2008 yılları arasında FB TV’de yayın yönetmeni, 2010-2012 yılları arasında TR1 televizyonunda kameraman, 2012-2017 yılları arasında İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Radyo-TV stüdyolarında uzman olarak görev yaptı.
2017 yılından itibaren Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Radyo ve Televizyon Programcılığı Programında Öğretim Görevlisi olarak çalışmaya devam etti. Aynı zamanda Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Görsel İşitsel Teknikler Medya Yapımcılığı Bölümü, Bölüm Başkanı ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Basın Müşaviri olarak görev yaptı. Evli ve 2 çocuk babası. (HABER: BEYHAN BALLI)