Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nde göreve yeni başlayan güvenlik ve temizlik personeline İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) ile Temel Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi verildi. 11 Ağustos 2020 tarihinde Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Fuat Sezgin Salonunda gerçekleşen eğitimler, Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü ve Kalite Yönetim Koordinatörlüğü uzmanları tarafından verildi.
Üniversitemizde kaliteli eğitim ve öğretimi sürdürmek, İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetlerinin insan odaklı olarak yerleşmesini sağlamak, faaliyetlerin sağlıklı, güvenli ve kaliteli bir şekilde devam edebilmesi için yeni başlayan güvenlik ve temizlik personeline, İSG ve Temel Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi verildi. Eğitimde, İş Sağlığı ve Güvenliği politikaları çerçevesinde risk ve tehlikeleri ortadan kaldırarak, teknolojik gelişim ve değişimlerin kullanılmasına açık, yenilikçi ve güvenli bir üniversite ortamı için bilinç ve farkındalık oluşturmaya yönelik konulara değinildi.
Temel Kalite Yönetim Sistemi Eğitiminde ise Kalite Yönetim Sistemi içerisinde yer alan TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, stratejik plan, iç kontrol standartları, risk yönetimi, süreç yönetimi, faaliyet planları, memnuniyet yönetim sistemleri hakkında personele bilgilendirme yapıldı. (HABER MERKEZİ)