Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nde başlayan 2022-2026 Stratejik Planı hazırlıkları kapsamında, stratejik planın hazırlanmasından sorumlu Stratejik Planlama Ekibinin ilk toplantısı, Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın katılımıyla 25 Şubat 2021 tarihinde yapıldı. Toplantıya Rektör Yardımcısı ve Stratejik Planlama Ekibi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Stratejik Planlama Ekibi üyeleri de katıldı.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya son yılına giren 2017-2021 Stratejik Planının değerlendirmesini yaparak konuşmasına başladı. 2016’da katılımcılığı sağlayarak iyi bir stratejik plan hazırlandığını, bu plan ile beş yıl boyunca üniversitemizin amaç ve hedeflerine ulaşmada iyi bir başarı yakalandığını belirten ve yeni stratejik plan hazırlıkları kapsamında performans esaslı bütçe usulünden program bütçe usulüne geçişte dikkat edilmesi gereken noktaları vurgulayan Rektör Karakaya, yeni hazırlanacak stratejik planda da aynı başarının gösterileceğine inancının tam olduğunu belirtti.
Rektör Karakaya’nın ardından söz alan Rektör Yardımcısı ve Stratejik Planlama Ekibi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kurt, üniversitemizin mevcut durum analizinde görev alacak ekip üyelerini açıkladı. Ekip üyelerinin stratejik planın hazırlanması sürecinde ihtiyaç duyacağı dokümanların sağlanacağını belirtti ve çalışmalarında başarı diledi. (HABER MERKEZİ)