Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Ahi Yeterliğe Dayalı Eğitim Portalı (AYDEP) sayesinde, eğitimin en sancılı dönemi olan Pandemi sürecinde online eğitimi başarılı biçimde uygulayan kurumlar arasına girmeyi başardı. 
Bu yıl gerçekleştirilen Öğrenci Memnuniyeti Anketi’nde, geçtiğimiz yıllardakinden daha yüksek puan alan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, öğrencilerimizin bu zorlu süreçte eğitimlerinin aksamasının önüne geçti. 
Aynı anda yirmi bin öğrencinin verimli biçimde ders işlemesine olanak sağlayan AYDEP sistemi, kendine özgü dinamikleriyle eğitimde kalite standartlarının yükselmesine önemli katkılar sağladı. Gerekli alt yapı çalışmalarının ivedilikle gerçekleştirilmiş olması, eğitim öğretimin online gerçekleştirilmesine rağmen öğrencilerle kurulan iletişimin güven çerçevesinde ileri seviyeye taşınmasına olanak sağlandı.
Elde edilen bu başarı; Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya başta olmak üzere tüm üniversite yönetiminin, bütünleşik kalite sisteminin yerleştirilmesi için gösterdikleri çabanın bir meyvesi olarak değerlendiriliyor. (HABER MERKEZİ)