Kırşenir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, 27 ve 28 Haziran tarihlerinde yapılacak olan YKS’ye girecek öğrencilerimize başarılar diledi.
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na girecek olan öğrencilerimize başarılar diledi.
Başkan Mustafa Yılmaz yayımladığı mesajında, “Tüm öğrencilerimizin başarı yolculuklarında önemli bir aşama olan sınavlarda tek yapmaları gereken şey kendilerine güvenmek ve başaracaklarına inanarak azimli olmalarıdır. Tüm adaylardan sınav esnasında heyecan ve stresten uzak olmalarını, sınavların hayatın ve hedeflerin sonu olmadığı gerçeğini de unutmamalarını diliyorum. Koronavirüs salgın tehdidi sebebiyle eğitim ve öğretim hayatlarına uzaktan eğitimle devam eden gençlerimizin uzun soluklu süreç sonrası girecekleri sınavla, yükseköğrenime geçişleri ve hayallerindeki mesleğe ulaşacaklarına olan inancım sonsuz. Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavının, gençlerimizi istedikleri üniversite ve meslekle buluşturmasını, sınav sonuçlarının öğrenci kardeşlerimiz ve aileleri için hayırlı olması temennimle, kendilerine üstün başarılar, sınavın sağlıklı ve güvenli yürütülmesi için çaba sarf eden tüm görevlilere de kolaylıklar diliyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)